Majas träning på Move & Walk.

På Move & Walks träningsanläggningar i Göteborg och Stockholm tar vi emot deltagare i alla åldrar från hela Skandinavien. Många landsting står för kostnaderna för intensiv träning hos oss. I Göteborg finns också inackorderingsmöjligheter för familj och assistenter.

Vi tränar i små grupper och lär barn, ungdomar och vuxna att leva ett så självständigt liv som möjligt. Familjerna och assistenterna får kunskap om hur de på bästa sätt ska ge stöd till de tränande att använda den uppnådda utvecklingen i vardagslivets olika situationer.
Denna text har tagits fråm Move & Walks hemsida.

Det är mycket sång, musik och lek under träningarna. Att åka dit tycker Maja är jättekul för då får hon också träffa alla vänner hon lärt känna där. Här följer några bilder från två oförglömliga dagar som vi (morfar och mormor) besökte Maja under sin träning. Att se dessa barn som med iver och glädje tränar är helt fantastiskt. Ibland hade mormor lite svårt att hålla tårarna tillbaka.

Länk till Move & Walk om du är intresserad att läsa mer om denna träning. 

www.movewalk.se

 

 

Sitter och väntar på att få börja träningen. Här är Maja fem år.

Nu är träningen igång. Här en liten promenad med sin  lilla rullator.

Lite träning med armarna. Pappa sitter tryggt bakom som alltid. Pappa Marcus finns alltid där

Och så lite rolig lek tillsammans med pappa.

 

Innan morfar och mormor åkte hem for vi alla till Eksjö och tittade, fikade och hade jättetrevligt. Något som Maja tycker är mysigt är att fika på café och äta på restaurang. 

 

Här hejar Maja på någon, men vem förtäljer inte historien.

2004 följde mormor med på en veckas träning. Detta är första morgonen och Maja har just vaknat och sträcker på sig.

Fina sockar! Och de är också bra på att hålla tårna på plats, fiffigt vá?

Så här glad är man när man ska få frukost.

Handavtryck från alla barn som varit i Nässjö och tränat.

Här tränas det. Det gäller att  slappna av så man kan ta några steg. Här får Maja hjälp av sin dåvarande assistent Sara och en conductor som arbetar på Move and Walk.

Här är det lite spännande men Maja klarade det galant.

Denna vecka  som jag fick följa med var en upplevelse. Att träffa alla dessa barn som med glädje tränar. Det kan vara ganska tufft eftersom de får kämpa för varje rörelse. Men vem var det som var tröttast??